mandag 8. desember 2014

Fortjent hjemmeseier !

Ski U18 Elite hadde siste hjemmekamp i 2014 mot Stavanger. Siddis laget ligger på en foreløpig 8. plass med 14 poeng. Ski har hatt stor forbedring i samspill og generelt progresjon igjennom sesongen men mangler stabilitet gjennom 60 minutter.

Kampen begynte med en mer offensiv Siddis lag enn det Ski kunne ha ønsket, som trengte noen minutter å finne spillet sitt. Stavanger fikk til mange skudd i løpet av første halvdel av første periode og scorte kampens 1. mål etter 08:14. Ski kom deretter inn i kampen og begynte å utfordre bortelaget. På tiden 19:44 utlignet William Thomas etter en fin pasning fra Filip Lalande.

2. periode tok Ski mer kontroll i kampen og spilte med mye større selvtillit enn tidligere mens Stavanger laget begynte å se mer sliten ut etter en lang helg i Oslo. På tiden 29:41 tok Ski ledelsen til 2-1 nok en gang av William Thomas med pass fra Filip Lalande og Eirik Høyheim. Ski dominerte perioden og hadde 14 skudd mot mål mot Stavangers 9.

Den siste periode startet med en veldig aggressiv Stavanger lag som lettet etter utligningen, men keeperen Jonas Rennemo (bilde) sto sterk i buret for hjemmelaget og hadde 97.06% redning prosent i løpet av kampen. Stavanger gikk tom for krefter mens Ski spilte en sterk forsvars hockey. På tiden 56:41 punkterte Ulrik Utakleiv (bilde over) kampen med en hardt arbeidende mål etter pasning fra Kristian Moflag og Thomas Idland.

Ski vinner kampen 3-1 til publikums jubel og tar en vel fortjent julepause.