mandag 17. november 2014

SKI ga serieleder Lillehammer kamp til døra...

SKI U18 var på søndagskveld vertskapet til serieleder og ubeseiret, Lillehammer. Det skal nevnes at Lillehammer er en skolelag NTG, hvor det aller fleste spillere kommer fra andre klubber, bla. 3 fra  SKI. Mens alle på hjemmelaget tok sine første skøytekjær i SKI Ishall for mange år siden.

Lillehammer tok en tidlig ledelse i kampens første minutt men dominerte ikke kampen. SKI kjempet seg mer inn og klarte å redusere ca. 5 minutter etterpå etter scoring fra Thomas Idland (bilde), assistert av Peder Alnes Nygård. En jevn spilt 1. periode men med under 3 minutter før pause ble laget straffet hardt for små feil og Lillehammer kunne ta pause med 3-1 ledelse. Skudd 16-11 til bortelaget.
Andre periode var like jevn som den første og kanskje det beste av SKI så langt i år. Halveies i perioden reduserte SKI med en scoring av Ulrik Utakleiv assistert av Andreas Årre og Sebastian Jarlset. En periode med meget god hockey fra begge lagene og med 1 minutt igjen i perioden utlignet SKI nok en gang med scoring fra Thomas Idland assistert av William Thomas og Magnus Grøtvedt. Etter 40 minutter hockey sto det 3-3 og SKI var "på" til publikums (alle 162 !) sin begeistring.

Hockeykamper spilles i 60 minutter og med en liten stall, blir det en tøff oppgave å stå i mot. Lite hjalp det når GWG (Game winning goal) var en klar Icing. Den ene linjedommer signaliserte det mens den andre fanget den ikke og Lillehammer kunne ta en "billig" ledelse. SKI klarte ikke å hente seg opp etter dette mens Lillehammer kunne øke 4 ganger til før kampens slutt.

Mye positivt og si om dagens kamp fra hjemmelaget, noe som kan bety gode ting til neste helgs hjemmekamper mot Stjernen på fredag og Vålerenga på søndag.