onsdag 29. oktober 2014

Store gutter gråter ikke

Søndag den 27.10.14 var det klart for U18 sin andre hjemmekamp for sesong. Ski ´s lovende hockey gutter har hatt en tøff start på sesongen, med kun en seier på de første syv kampene og ligger på 10. plass av 11 foran Stjernen på tabellen. Dagens hjemmekamp var mot 3. plass laget Storhamar fra Hamar.

Når lagene entret banen var det nok mange av tilskuerne som måtte se flere ganger. Begge lag kom  i Ski hockey sine drakter. Storhamar hadde glemt sine blå borte lagdrakter hjemme og måtte låne bortedraktene til hjemmelaget.

Ski har en del skader og derfor har fått hjelp fra Ski U16 lag slik at kampene kan gjennomføres på en god måte for guttene. Innsatsen er det ikke noe og si på og de kjemper for hver eneste puck.

Storhamar tok en tidlige ledelse og før det hadde gått 10 minutter ledet 3-0. Etter dette klarte Ski å stabilisere seg og kom med flere store målsjanser men uten å få noe uttelling. Det ble en jevn kamp etter 2 perioder spilt men mange utvisninger og spill 5 mot 3 flere ganger i Ski sitt disfavør setter sitt preg på en liten stall.

Bortelaget fikk en god start på tredje periode, med tre raske scoringer på kort tid. Dermed var kampen avgjort og Storhamar vant fortjent 0-6.  Man skal ikke skrive at dommerne dømmer feil, men her gjør vi det.  Så til dere dommere som leser, er du usikker på hvem som sa hva, la da være å døm 10 min, det hjelper ikke at du ber om unnskyldning etter kamp.  Og dere linje dommere, det er lov å si ifra hvis hoved dommer tar feil, det er derfor dere er 3 stk der ute.

Det kommer nye muligheter for Ski unge gutter allerede neste helg. Da reiser laget til Trondheim og to kamper mot Rosenborg.  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar