fredag 17. oktober 2014

Årets første hjemmekamp for Ski U18 Elite

Ski ishockey U18 elite spilte fredag 12.10.14 sin første hjemme kamp i Ski ishall.

Årets U18 lag stiller for første gang i eliteserien i ishockey. Nivået i denne divisjonen er høyt, og laget har startet sesongen med seier mot Stjernen og tap for Sparta og Vålerenga i de tre første kampene, alle på bortebane.

Før lagets første hjemmekamp mot et av topplagene, Frisk Asker var forventningene at guttene skulle få til sitt eget spill og videre se hvor dette førte oss resultatmessig. Guttene startet bra, men tempoet var høyt og Frisk Asker kjørte kraftig ut mot Ski guttenes mål. Det skulle tidlig vise seg at det ville bli en travel dag på jobben for Ski’s målvakt denne kvelden og keeper Erlend Sveum var både høyt og lavt. Allikevel måtte han se seg nødt til og plukke hele 8 pucker ut av målgården sin denne kvelden.

Kampen ble en forsvarskamp for Ski sine gutter, men klarte til slutt og få et mål. Hjemmelagets mål ble scoret av William Thomas.

Guttene jobbet hardt hele kampen igjennom, men med et høyt tempo hele kampen igjennom ble det mange slitne gutter i siste periode.  Allikevel var det mye positivt spill og mye som blir bedre og bedre for hver kamp som spilles.

Dessverre åpnet laget med et klart 1-8 tap mot Frisk Asker.

Vi ønsker Ski guttene lykke til i resten av sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar