fredag 17. oktober 2014

Howard Mickoski ny hovedtrener for U18 laget


Howard Mickoski er ansatt fom 1. oktober som ny hovedtrener for U18 laget etter at Rene Kristoffersen desverre måtte trekke seg av pers. årsaker. Howard har et tidligere opphold i Manglerud Star.

 Howard har en lang karriere innen ishockey. Han spilte Canadian Major Junior hockey på 80-tallet og var med på Canadas U17-program i 1987. Han gikk videre til universitetshockey hvor han spilte for Wilfrid Laurier University som gikk til to canadiske nasjonale finaler. Han var så heldig å få spille for tre coacher som senere ble NHL-coacher samt å lære mye fra noen av de beste junior A-coachene i Canada. Han var lagkamerat og spilte mye med Team Canada U17s Brendan Shanahan, Luke Richardson og Bryan Marchment.

Howard begynte sin trenerkarriere som den yngste treneren noensinne for et canadisk high-school-lag. Han trente også noen juniorlag før han reiste videre til Australia hvor han var spillende trener for et lag i Superligaen (øverste ligaen).

 Senere tok han en pause fra trenerkarrieren i noen år for å skrive en bok om hockeyens opprinnelse og historie, "Hockeyology", samt at han skrev artikler for NHL-publikasjoner mens han reiste rundt i Nord-Amerika og rapporterte fra NHL-kamper som journalist med akkreditering til viplosjer og spillergarderobene.
Som trener så ønsker han å fremstå som ærlig, rettferdig og en som forstår spillere samtidig som han krever det beste av dem både på trening og i kamper. Han har respekt for alle spillere og han ønsker å være en trener som spillere ønsker å prate med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar